...och lite trädgård förstås!

måndag 15 april 2013

Hej igen

Jaha, så sitter jag här och skäms lite (igen).
Men jag vet att ni vet hur det är, ibland finns inte lusten, tiden och inspirationen. Så enkelt är det. 

Men jag vill ändå visa er att jag finns här och ser att ni kikar in, lämnar trevliga kommentarer, skickar fina mail med hälsningar osv. Det uppskattar jag.
Och nu när värmen ÄNTLIGEN börjar komma så tror jag även att jag kommer tillbaka.

Krokus och snödroppar tävlar helt plötsligt om uppmärksamheten i mina rabatter. Små blad vittnar också om att tulpanerna är på gång. Så sent i år men ack så välkommet. Som vi längtat och väntat.


Den här cykeln står vid ett mysigt café på Tjörn, ett café som vi besökte förra helgen. Vinden var kall men vad gör det när man kan sitta ute och mysa med gofika. 

Önskar er alla en fin fortsättning på veckan! Och denna gång blir mitt uppehåll inte lika långt, redan imorgon tänkte jag kika in igen.

P&K

5 kommentarer:

LandHausLeben sa...

Blogga ska vara roligt och du behöver inte alltid vara här! Jag ser fram emot när du känner för det igen :)
Kärlek, Carmen

::fina:: sa...

Vilken vacker bild! Och vad roligt att "höra av" dig! Jag har saknat dig. Men jag vet precis hur det kan vara, ibland kommer man in i såna perioder när man inte har någon blgoglust alls. Och ibland bloggar man som tusan (som jag gjort ett tag nu efter en tids bloggtorka). Gott att allt är fint med dig och nu ser vi fram emot att möta våren på riktigt! Kram!

Huset bakom lindarna sa...

Kul att få en skymt av dej igen! Men jag känner också att ibland är man inte inspirerad. Våren har i alla fall kommit längre hos dej, krokusarna tittar bara just över kanten här! Kram/Finas mammis

Karin - Mina Rum sa...

Du ska absolut inte skämmas! Bloggar gör vi ju för att vi vill, eller hur? Om inte lusten eller inspirationen finns för tillfället är det ju bra att ta en paus och komma tillbaka när det känns rätt igen. Så känn dig välkommen bara, känn inget tvång!

Kram!

Home of Milla sa...

Har nästan exakt samma bild tagen på samma ställe. När jag tog min bild var det sommar och en fågel kom och satte sig på cykeln precis när jag tog bilden. Blev väldigt lyckad bild :). Bloggandet skall inte vara något tvingande utan roligt för dig. Skapa inga måsten eller dåligt samvete i onödan :).
Kram!