...och lite trädgård förstås!

måndag 16 augusti 2010

Åter till vardagen ~ Back to everyday life

I
survived!
Första arbetsdagen är avklarad och jag kom helskinnad därifrån. Efter ca 10 minuter på jobbet så känns semestern redan avlägsen och man kommer snabbt in i rutinerna igen.

På en hylla i vår tvättstuga

Nu längtar jag redan efter att få krypa ner under täcket och säga god natt! Men först ska jag njuta en stund, titta lite på Trädgårdsfredag och sedan surfa runt och besöka lite bloggar och se vad ni haft för er....

Tack för att Du kikar in, det gör mig glad!

14 kommentarer:

millandante sa...

Tack för din omtanke!!!!
Äntligen är jag här inne och läser igen! Så roligt!! (datorn kraschade precis efter att jag gjort ett inlägg förra veckan...)

Kanske låter konstigt men för mig som varit sjukskriven så länge låter det så roligt att få börja jobba efter semestern... och sedan komma hem lite trött och vila...
Jag börjar arbetsträna om en vecka och jag längtar!!!! (Får väl se om jag längtar till jobbet lika mycket efter nästa sommars semester...hihi...)
STOR KRAM till dig!!

Unknown sa...

Skönt att du överlevde den första arbetsdagen ☺ Hoppas du får njuta o mysa en stund innan läggdags.Det ser riktigt mysigt där på hyllan! Ha det så gott. Kram Lenita

Lotta 8`) sa...

Ja kära nån, det var allt lite trögt i morse när klockan ringde! Men som du skrev, efter ett par timmar på jobbet, var det som om det var igår man var där :)

Trist väder bara - regn och rusk men varmt. Nu blir det tända ljus och te :)

Ha det gott ♥

Annika Christensen sa...

Ja tänk vad man funkar bra.
Vardagen är ju ganska bra trots allt.
Annika

Lysande ögonblick! sa...

Ja, vardagen kan ibland vara mysigt.Skönt att första dagens kändes bra. :-)

Karin - Mina Rum sa...

Känns onekligen lite tungt de där första jobbdagarna efter en skön sommar. Man får krypa till kojs tidigt så man orkar upp i tid. Själv hade jag min tredje arbetsdag idag men det känns inte riktigt verkligt förrän eleverna kommer (på torsdag).
Ha en bra vecka. Kram!

Två systrar sa...

Jag överlevde min första dag jag också, nu ska det bli lite ordning och reda ;-) Rätt skönt att börja jobba och få rutinerna på plats igen! Kram C&M

Ullis/Leva på landet sa...

Det brukar ju vara ganska lätt att komma igång. Här har jag gjort min tredje arbetsdag och det känns helt ok.
Ha en bra vecka!
Kram Ullis

Anonym sa...

Hejsan svejsan!
Ja, det är alltid jobbigt när man ska tillbaks till jobb efter ledighet, men som du skrev man kommer fort in i vanorna igen.
Jag hoppas du sover gott och har vackra drömmar och att imorgon blir en underbar dag.
Kram Bodil.

bokhyllan sa...

Vacker hylla i tvättstugan!
Ha det gott.

Lusthuset sa...

Jag tycker faktiskt inte det är sorgligt att det är sensommar utan rätt skönt....allt får gå lite lugnare, lite (mycket just nu)regn, lite sol, blåst, lite mörkare kvällar...ja det är mycket som man kan njuta av. Ha det skönt. Kram!!

Tingeltangel sa...

Skönt att första dagen är avklarad. Jag har jobbat en vecka nu och på ett sätt är det rätt fint att komma in i normala rutiner igen.

Stina sa...

Så skönt att det känns bra på jobbet. Du är så go du min lilla kråka.:-) Kram Stina

Karin sa...

Hej där.
Tack för orden inne hos mig.
Du hittar mig här nu =)

Karin fd rosa m