...och lite trädgård förstås!

fredag 7 augusti 2009

Sol och värme

Hej

Äntligen några dagar med massor av sol och värme. Så skönt att hinna få några dagar med sol innan vardagen tar vid igen.
Är dock ledig även nästa vecka så än behöver man ju inte börja gruva sig...

Några bilder från utsidan av Kärrstegens Gård... Visst ser det inbjudande ut?

Kram till era alla!

6 kommentarer:

::fina:: sa...

Ja det såg verkligen härligt ut! Visst är det fantastiskt att vi fick lite mer sommarvärme nu. Jag börjar jobba på måndag men är rätt duktig på att förtränga det... det kommer väl över mig på söndag kväll, misstänker jag. Men nu ska vi njuta av helgen - hoppas att du får en bra sådan! Kram, Josefine

milla-andante sa...

Här har du en som bor i trakterna kring detta paradis! SÅ mysigt tycker jag att ta sig dit en höstdag, då luften är frisk, strosa runt länge och sedan ta en fika på deras veranda! Det var länge sedan jag var där nu så jag ser fram emot höstens besök!
En som visar många bilder från Kärrstegen är Trolda, hennes blogg hittar du i min högerspalt.
Ha en bra söndag!
Kram

Flisan - Alldeles Vardagligt sa...

Ser verkligen härligt ut!

Kram.

Hem och Lycka sa...

Åå vad fint!

Nämen vad skoj att du jobbar i Torslanda, var då nånstans?

kram

Trolda sa...

Hej Marie! Och vad KUL att du visar bilder från min arbetsplats...;-) Tack för det! =D Man blir ju ofta lite "hemmablind" när man ständigt befinner sig i samma miljö och därför är det kul att se andras bilder från platsen. (Jag kanske skriver ett inlägg och hänvisar till din sida, hoppas det är ok...)

Trolda - kramar =D

Sara sa...

Superfina bilder såklart =)
Men så jobbar ju bästa bloggisen Trolda där oxå, hon brukar visa finfina bilder från butiken och även det egna hemmet förståss.
Superduktig på blommor är hon.

Kramkram//Sara