...och lite trädgård förstås!

lördag 7 juni 2008

Trädgården får vänta

Jag sitter här och snörvlar och nyser! Usch och fy för dessa gräspollen!
Idag får jag nog hålla mig undan trädgården lite och ägna mig åt andra aktiviteter. S har lovat en tur någonstans för en fika... mysigt!


En av mina Klematis har precis börjat blomma. Den är väldigt vacker och växer fort. Hos oss klär den in en del av altanen och ger lite härlig skugga.
För ett par veckor sedan så köpte jag två nya Klematis, som jag planterade vid altanen.
Den ena (Summer Snow) kommer att få vita blommor och den andra (Warszawska Nike) vinröda. Det ska bli spännande att se när de väl sätter fart.
De kommer självklart att fotograferas senare när de blommar.


Önskar er en skön helg i solen!
Kram!

4 kommentarer:

Grinden på glänt sa...

Den blommar fint clematisen. Jag har en alpklematis som jag tycker så mycket om. I år har den fått en kaprifol som granne...

Grinden på glänt sa...

Hej! Vad roligt att du gillade mina gardiner. De som jag har i de två fönstrena bredvid varandra är sidogardin (kappan som hörde till var slut) som jag köpt från Cellbes. De är helt vita utan några krusiduller. Jag behövde inte sy nåt alls på dom, de passade direkt!

Det som är i det ensamma fönstret har jag sytt av ett gammalt överlakan.

På alla tre har jag sen satt vanligt bomullsband (sånt man köper för att göra ny upphängning på handdukar tex) ;) Enkelt och snyggt! Minsta möjliga jobb... :)

Grinden på glänt sa...

Glömde skriva att jag satte en långblompinne av trä med när jag rullade upp gardinerna. Jag hade inga rundstavar och orkade inte vänta tills jag fått sådana skaffade....

Hemma på Landet sa...

Hej min lilla gullis. Vi kan ju flytta närmare varandra så kan vi snora pollen ihop.
Puss på dig gumman//Stina