...och lite trädgård förstås!

lördag 8 mars 2008

Min första pelargon...


...för i år.

Ja, jag vet.... Ännu en bild på en blomma från mig. Men jag kunde inte låta bli att visa denna fina pelargon. Jag köpte den idag på vårt Garden Center här i stan. De hade så mycket fint, en massa vårblommor hade kommit in.

Jag köpte mer saker än denna men de får jag visa en annan gång. Annars tröttnar ni väl totalt på mig. :)

Idag har jag också varit på loppis eller snarare second-hand. Det är Pingstkyrkan som har detta. Jag har inte varit där förut men hade hört talas om det så jag tänkte det var dags att kolla in det.
Jag var där några minuter innan de öppnade och vad förvåndad jag blev när jag svängde in på parkeringen. Flera hundra meter lång kö! Jösses!
Dom hade hur mycket som helst, både fina saker och en del 'skräp' (i alla fall enligt mig).
Jag gjorde av med hela 65:-. Vad jag köpte ska jag visa en annan gång. Det måste genomgå en total makeover först :)

Hoppas ni alla har en fin helg!

6 kommentarer:

Under en vind sa...

Fin blomma!!! Man kan inte få nog av alla våriga blomster!

Ska bli spännande att se ditt köp! Kram!

Under en vind sa...

Tack! Den 27 aprils program ska Lönnergårds Anna och jag planera detaljerna till den kommande veckan tror vi! Det ska sammanfalla med jobbtider, barn och allt annat.....Vi kommer iallafall ses söder om Jönköping vid 9-10 snåret på morgonen...

Ha en skön kväll! Kram!

Lotta sa...

Åh så söt pelargon! De går ju inte att låta bli, jag kom hem med 4 st.... Jag är så nyfiken på dina fynd så nu får du skynda att göra iordning dem och visa upp... ha en skön söndag 8`)

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Underbart! jag är oxå väldigt svag för pelargoner. Väntar med spänning på att få se vad du fyndat!
Ha en skön söndag!
kram
nina

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Underbart! jag är oxå väldigt svag för pelargoner. Väntar med spänning på att få se vad du fyndat!
Ha en skön söndag!
kram
nina

maloppa sa...

Vilken härlig färg på pellisen, har aldrig sett den i verkligheten. På tal om second hand, har du varit i Stenungsund på Returvaruhuset? De har allt mellan himmel o jord, mycket skräp men man kan göra riktiga fynd och där är det inte i närheten så mycket folk som på Pingstkyrkan...
Hittade ett jättefint bord där igår för bara 75:-, ett hett utflyktstips... När du ändå åker åt det hållet rekommenderar jag ett besök på Grinden interiör och design i Grindstorp, Spekeröd. En helt underbar liten butik på landet som har DET.