...och lite trädgård förstås!

söndag 10 februari 2008

Såg ni mig? :)

Kvällens vinnare


Närbild på Luuks skor....

Min personliga favorit för kvällen...


Detta var min fjärde Melodifestival live och den som föll mest platt... Startfälet var sisådär.
Det blev inte alls samma stämning igår som de senaste två åren, då med Carola och förra årets vinnare The Ark och Marie Lindberg.
Men det är ju kul att se det på plats!
Vi hade väldigt bra platser, sett från scen så satt vi på platserna till vänster om catwalken, på fjärde rad.
Min moster och kusin syntes i bild några gånger. Jag ska kolla in reprisen på tv ikväll (glömde nämligen spela in) för att se om även jag fastnade...


När jag åkte hem så åkte jag förresten in i en poliskontroll. I mars har jag haft körkort i tre år (jag var sent ute :) ) och detta var tredje gången jag fick blåsa och visa körkort. Även om man vet att man inte har gjort något fel så blir jag ändå lite nervös när man har med Farbror Polisen att göra... (igår var det dock en ung tjej)... :)
Ha det gott!

5 kommentarer:

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Såg att du vinkade ;)
kram
nina

Beas sa...

Hihi...jooo..jag tyckte nog jag såg dig! :-)

Jag älskar också att åka på festivalen. Jag har varit på en final (när Fame vann) och på en delfinal (bland annat med "Tango) - då satt förövrigt Christer Sjögren bredvid mig, lite lustigt med tanke på att han vann igår.

Nästa helg ska jag iväg på delfinalen. Jag har svårt att tro att det blir ett sämre startfält än den här helgen. Carola uppträder ju, Sanne Nielsen...även Ola får väl en del vibrationer i luften att stiga antar jag. :-) Då får du kika efter mig på teveskärmen. Jag lovar att jag ska "vinka tillbaka" ;-)

Kram Bea

Anonym sa...

Jag har varit på Melodifestivalen en gång och det var roligt att få vara med live en gång! Jag såg inte hela i lördags, men av det jag såg var det ingen som särskilt föll mig i smaken. Sussie Tapper var bra och särskilt gripande blev det sedan jag hade hört henne berätta om sin sjukdom tidigare. Ha en fin helg!

Hem och Lycka sa...

Oj, vad kul, var du där!? Skulle vilja gå nån gång, får bli nästa år då. Tyckte också startfältet var lamt denna första omgång men hoppas på bättre låtar imorgon (läs idag). kram!

Anonym sa...

Your blog is delightful. I enjoyed visiting.

Sending good wishes your way,

Cookie Sunshine