...och lite trädgård förstås!


söndag 13 januari 2008

Vet ni vad?

Jo, ni har hjälp mig! TACK!
Imorse insåg jag varför jag äntligen kunde ta ett beslut på att slänga alla mina inredningstidningar...ja, bara att tänka tanken var omöjlig förut.
Det är NI som hjälpt mig! Det är ju här, via era underbara bloggar jag får min mesta inspiration numera. Därför betyder inte tidningarna lika mycket längre.

Idag åkte jag första vändan och slängde lite. Det var en befriande känsla. Och vilken skillnad det gör för rummet. Nu går det faktiskt att komma in här utan problem.

Jag ska visa ett litet försmak av vad jag har hållt på med och hur det ser ut nu...Bara detaljbilder än så länge.... Håll tillgodo!










Har även fixat lite annat... när jag ändå håller på. I fredags inhandlades två stycken nya tidningskorgar som vi har på var sida om sängen. Där får de tidningar och böcker som jag läser just nu bo. Sambon har en likadan.... blev riktigt snyggt! Annars hamnar en del grejor direkt på golvet...

Här ser ni förresten en skymt av tvättunnan, den jag köpte på loppis. Den har jag berättat om i två tidigare inlägg. Just nu står den alltså i sovrummet och i den förvarar jag rullar med presentpapper. Väldigt praktiskt.
Tavlan som syns på bild här ovanför gjorde jag igår. Klippte ut en bit presentpapper och ramade in. Kanske inte världens snyggast men den tilltalar mig i alla fall.

Hoppas ni alla har en skön helg! Vi syns snart igen! Kramelikram...

28 kommentarer:

Jennys Vita Villervalla sa...

Vad fint du har överallt:))
Snygg tunna och snygga tidningskorgar.Smart att förvara presentpappersrullarna där i!
Kram
Jenny

Karin sa...

Ja men så bra att det löste sig! :) Kul att få kika in även om du visar detaljer. Ser finfint ut! Praktiskt med tidningskorgarna. Sådana skulle jag behöva. Ha en fin söndagskväll! Kram Karin

Beas sa...

Kanonfint och jag älskade detaljen med de vackra skorna på pallen.

Way to go girl!

Har du mer att rensa ut nu tro?
*ger sina egna tidningshögar onda ögat*

Kram Bea

Hem och Harmoni Marie sa...

Tack tack snälla! Gud va roligt det är med kommentarer!

Jenny: Men tack, va glad jag blir!

Karin: Jo, jag blev väldigt inspirerad av din skrivbordshörna. Såå fint!

Jo, du Bea...nu har slängmanin kommit över mig. Jösses vad jag vill rensa.... Även klädkammaren fick sig en omgång. Gamla mössor, halsdukar, gardintyger, dukar mm åkte iväg. SKÖNT! :)

Lilla Blanka sa...

Javisst får man så enormt mycket inspiration av alla härliga bloggar att inredningstidningar ibland känns lite överflödiga? Jag läser fortfarande en hel del, men märker att det är så lite av det jag vill se och läsa om i dem jämfört med alla bloggar :)
Du visar så fina bilder, härligt att se!
Kram
Mia

♥ Pia... sa...

Hej...vilken bra ide´att slänga en massa tidningar..här hos mej så svämmar det över ..och jag kan inte få mej för att slänga en endaste en:( ..den tunnan var ett bra tips det med...sedan undrar jag över ...hur får du till det där med att kategorisera..länkarna som du gjort..vi har ju blogspot båda..men jag vet inte hur man gör..är det svårt?..PIA

Husbilsresan sa...

Åh, jag känner igen det där med alla tidningar som man samlar på sej. Jag prenumererar och köper de flesta som finns på marknaden jaag också....men man kan inte spara alla.Jag har börjat klippa ut dom bilder som jag tycker är värda att sparas och som jag blir inspirerad av och så klistrar in dom i ett album....på så vis har jag en egen inredningsbok =)Så kan jag med gott samvete slänga resten av tidningen.
Vad det blir fint när du fixar och grejar....blir kul att se fortsättningen.
Kram/Gunn

Anonym sa...

Vilken härlig tidningskorg du har!!

Va skönt att läsa att andra lider av samma dilemma. Jag har en massa inredningstidningar som jag har smått ångest över. Bläddrar i nån varje vecka, men snart har jag dom överallt. Har funderat på att spara de reportage jag gillar och slänga resten ???

Ha en bra vecka! kram/ruffa

Solsjö - Under en vind sa...

Så snyggt du fixat genom att resna och fixa fin förvaring!! ha en bra dag! Kram!

Maria sa...

Håller just på med samma sak, läsa igenom alla tidingar och endast spara dem som jag anser ger mig inspiration!

Lotten sa...

Åhhh, jag har inte kommit så långt än! Det tar verkligen emot att slänga glassiga inredningstidningar. Jag har inte kunnat förmå mig till det än.... men jag arbetar på det ,-)

Vad fina bilder du bjuder på! Jag älskar ju som jag sagt innan din fina tvätttunna! Tidningskorgarna var fina med.... är det från MIO?

Ha det bra! Kram Lotten.

ikas sa...

Hej

Inne och kvällssurfar lite!
jag rensade oxå bland mina tidningar för ett tag sedan. Beslöt att det räckte att spara på dom två sista åren :o))
Hoppas du får en bra vecka

Cornelias Corner sa...

Tittar in och säger hej! Tycker att din tavla är jättefin! Kram!

Anonym sa...

Fint du har det hemma! Går det bra med rensningen? Hi hi

Marie sa...

Jag brukar också rensa bland mina inredningstidningar då och då, känns underbart efteråt! Tidningskorgen var supersnygg!

Kram Marie

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Så mycket bra förvaring du har fixat! Ja, man borde slänga bort lite tidningar, men det blir liksom inte av riktigt...
Kram
Marie

IKT i min vardag sa...

Så fin tidningskorg! Var hittade du den? Har också svårt att göra mig av med tidningar, men försöker att rensa med jämna mellanrum. De tar ju tyvärr så´n plats! Mycket smart idé hur man kan förvara presentpapper, det tar jag nog efter!

Kram Linda

Kicki sa...

Hej
tack för din kuliga kommentar i Countrystyles tävling "Gissa Djuret". Jo, det är en hund... och precis som 2 pers gissat så är det ingen mops utan ett Bearded Collie (fårhund.)

Kram från Kicki
på Countrystyle

Hem & Harmoni Marie sa...

Lilla Blanka: Jo, för mig så känns inredningstidningarna inte lika viktiga att spara längre, bloggarna ger så mycket ändå :) Tack för din goa kommentar!

Pia: Tack..Länkarna till alla bloggar har jag gjort genom att göra en separat länklista för varje bokstav. Som rubrik i länklisan har jag t ex A. Hoppas du förstår min något luddiga förklaring... :)

Solkatter & Dammråttor: Smart idé! Jag är bara rädd att jag kommer spara för mycket igen :)

Ruffa: Åh, skönt med fler som inte kan slänga... Jag tror det är en träningssak. Vi får öva lite bara :) Jo, spara vissa reportage bara är nog en god idé :)

Under en vind: Tack! Hoppas du har det bra!

Inredningsgalen: :) Många som är i röjningsfunderingar nu...NYtt år och ny energi helt klart! :)

Lotten: Tack :) Japp, på MIO köpte jag tidningskorgarna. Inte jättebilliga men jag tror de håller länge...

En dag i taget: Hm, jag sparade tre år.... men jag är nog sugen på att slänga mer för det var så skönt! :)

Katarina: Tack! Glad jag blir...

Karin: Jodå, det går bättre o bättre... snart har jag tömt hela rummet :)

Marie: Tack! Och jag håller med dig, det var faktiskt riktigt skönt!

Nostalgi och romantik: Tack. Jag drog mig också för detta väldigt länge men nu gick det inte att komma undan längre.. Lycka till!

Vita tankar: MIO... Jag är jättenöjd med dom. Lite dyr men det är det värt ibland. Tunnan passar perfekt för presentpappersrullar...

Kicki: Ah, jaha. Jag är inte så bra på hundraser... :)

Anonym sa...

Vilken snygg tidningskorg!! Det ÄR svårt att slänga tidningar, men det blir snabbt alldeles för många. Vissa tidningar kan jag ge bort, men mest blir det pappersinsamlingen.

Anonym sa...

Ja, du gav mig mod att våga slänga :) Å, jag måste också erkänna att det känns så skönt att få bli av med en massa papper ;)
Tusen tack! Kraam/ruffa

Hem och Lycka sa...

Vilka snygga tidningskorgar, är de från Åhléns? Och snygg förvaring är ju härligt! kram

♥ Pia... sa...

Hmm...ja...jo...tror jag fattar..ska försöka mej på att göra så..kanske..fast inte ikväll:)..tack ska du ha för att du svarade..PIA

Spets och snor sa...

Hej tjejen! Tack snälla du. Det är tur det finns så många snälla i bloggvärlden! Jag har snuddat vid tanken med alla rensa ur mina inredningstidningar, hujedamej. kram Helena

Skatan sa...

Jag måste också rensa...bra jobbat : )

Trevlig helg!

/Skatan

Annika kort & gott sa...

Du har det så fint hemma hos dig! Jättefina tidningskorgar och vad smart att ha presentrullarna i en tunna med lock! Själv har jag dem i en metallpapperskorg, men de blir lite blekta ibland har jag märkt.

Tavlan var jättefin och ibland är det det enkla som blir det bästa!
kram Annika

Anonym sa...

Vad snyggt det blev.. och visst är det en härligt känsla och upplyftande att rensa.. Håller på som bäste med att sortera och rensa i mitt arbetsrum och skapa plats och ro så att det är inbjudande att vara där.. =). Kan ta sin lilla tid.. men nu har jag fått en ny hylla.. =).. alltid något..Ha en skön söndag..Monica

Anonym sa...

Hmm... hej. Jag har precis tänkt samma sak så sent som imorse. Att det kanske är dags att slänga inredningstidningarna som har bildat en stadig mur inne i sovrummet. Men... jag har inte riktigt kommit dit än. Jag gillar juh att bläddra i dem då och då... De där vita tidningsställen, var köpte du dom? Kan tänka mig sådana men svarta.
Fin blogg. Ska läsa vidare.
Ha en bra dag.

/Deesajn
www.metrobloggen.se/deesajn