...och lite trädgård förstås!

fredag 5 oktober 2007

Stängda och gömda bloggar...?

Hej!
Här kommer en liten efterlysning...
Två av de bloggar som jag ofta besöker kommer jag inte längre åt... så tråkigt!
Är det någon som vet var Skrotmaja och Vårt nya hem tagit vägen?

6 kommentarer:

lotta sa...

Hej - jag har sett att en del bloggar bara stängs - de har väl tröttnat? Men vårt nya hem - där måste man registrera sig för att kunna skriva.... tyvärr så kan ju en del få oönskade kommentarer... Vilka härliga bilder du har tagit från din omgivning - tänk vad fint vi har det omkring oss. I går när vi plockade svamp och njöt av skogen så pratade vi just om att vi är lyckligt lottade som har så nära till naturen. Dotterns pojkvän i Italien är så fascinerad av vår natur - han borde varit med oss på vår svamptur... Ha en skön helg =)

Uppe på vinden sa...

Du får maila dem så avgör de vilka de vill bjuda in!! De skriver sina förklaringar där sen!! Visst är det tråkigt men ibland funderar även jag på detta....Man får så många besök på sin sida men har ingen aning om vilka som tittar! Bloggandets baksida?? Hoppas att du har en skön helg! Kram!

Uppe på vinden sa...

Om man klickar på länk till skrotmaja, t.ex i min länklista så kommer man in på en startsida där mailadressen står längst upp till vänster! Vårt nya hem är jag inte säker på om det fungerar likadant....Du får hoppas att de ser din efterlysning annars! Må gott! Kram!

SKATAN sa...

SKROTMAJA kallar!!!


JAG är här : )

Kom in, du är så välkommen så!

Det är ni allihopa! Det blev bara tvunget med en undanmanöver för att inte alla i kvarteret skulle börja känna till mig...Jag saknar mitt gamla jag, men försöker febrilt lära känna skatkärringen inom mig ;-)

Kram!

www.omlivetiettskatbo.blogspot.com

/Skatan / Skrotmaja : )

ÅsaGåsa sa...

Härliga bilder du tagit! Ha en fortsatt mysig söndag!

Ljuva ro sa...

Vilka härliga höstbilder från trädgården! Det är ju så vackert när solen skiner på hösten!