...och lite trädgård förstås!

tisdag 12 april 2011

Tematisdag ‖ Påskpyssel

H
errejedamig... är det redan påsk nästa vecka?
Här har jag gått och tänkt att det är långt kvar till påsk.. och ändå kommer påsken sent i år. Men helt plötsligt inser jag att det är redan nästa vecka... tur att vi inte ska ha massa folk hemma som förra året i alla fall.
I år har vi istället bokat en vistelse på spa... gottegrisar som vi är.  En tur till en av mina favoritstäder... Varberg. Ska bli så skönt och mysigt att bara koppla av.

Idag är det dock påskpyssel som är temat i Fabriken och då gäller det att gräva i fotoarkivet. För inte har jag hunnit (läs orkat) pyssla några ägg i år.... Kanske tur det med tanke på förvaringen av alla pysslade ägg....

2010 års ägg:2009 års ägg:
2008 års ägg:Så klart finns det så mycket annat man kan pyssla med till påsk... binda fina kransar, ta in påskris och sist men inte minst dekorera med massor av blommor.
I år blir det nog ganska sparsamt med pynt men lite kommer allt fram ändå. Måste ju ha något till lill-katten att undersöka...

8 kommentarer:

Fröken C sa...

Jättefina ägg!
Kanske tur att du inte gjort några i år;)) För var ska man förvara dem, de tar ju lite plats:)

Ha det gott!
Kram C

mammaxtre sa...

Du är så pysslig.

Klart katten måste få något påskpynt att utforska :-)

Annaleenas hem sa...

Hej!

Jätte fina ägg, pyssligt och kreativt!
Du har fått mail!

Annaleena

popetotrora sa...

Oj oj oj så många fina ägg! Bra isnpiration för mig som tänkt att jag ska dekorera lite ägg i helgen. :-)

Snickaregården sa...

Så fina ägg. Kransar ligger inte för mig att göra, får helt enkelt inte till dem. Men jag har ett annat påskpyssel på G. Men det få bli lite närmare påsk först för det innehåller några snittblommor :)

Kram Maria

Mary sa...

Redan? Den är ju flera veckor sen i år..

Essay_writer sa...

amazing

Fröken Fräken sa...

Oj, vad du har varit flitig med äggpysslandet! Jag är bara bra på att TÄNKA att jag ska påskpyssla med ägg. Det ska då bli obeskrivligt skönt att vara ledig i påsk. Spa lät underbart det!