...och lite trädgård förstås!

måndag 14 april 2008

Välkommen härliga vår!

Nu kanske jag tråkar ut er med ännu fler blommor.... :)


Idag när jag kom hem från jobbet så passade jag på att plantera lite utomhus.

Min nyinköpta julros grävdes ner intill vår entré. Sorten heter HGC Green Corsican. Så nu hoppas jag bara att den klarar sig och blommar fint till nästa vinter.
Mina tulpaner som jag planterade i höstas har kommit upp nu och kommer att slå ut vilken dag som helst. Ska bli spännande att se hur de ser ut i blom.
Det blev även en kruka med lite Bellis perennis, Tusensköna.

13 kommentarer:

beas barnslikheter sa...

Blommor kan man aldrig får för mycket av...superfint med det rosa och vita tillsammans. Blev lite inspirerad att göra något liknande själv!

Ha en underbar tisdag imorgon!

Kram Bea

Lotta sa...

Inte kan du tråka ut mig =) och inte blommor heller för den delen. Ser att vi har samma Tulpan, vissa likheter på bladen i alla fall för mina har ännu ingen knopp och vill det sig väl så hoppas jag så se en vacker blomning - om nu odjuren håller sig borta.... =) Fin Julros och de kan man inte heller få förmycket utav. Blev så glad för jag hittade små bebisar kring de jag planterade för två år sedan! Fast modersplantan ser inte kul ut - alldeles svart så den har väl fått den där sjukan, svart-någonting..... får ta reda på vad man gör åt det - trist... Ha en bra tisdag 8`)

Millas Mirakel sa...

Inte blir jag utråkad..det är underbart med blommor !:)

Kram på dig!
Camilla

Chatarina sa...

Å vilka härliga blommor.
Man kan aldrig få för mycket av dem.
Det ser så vårigt o härligt ut.

Må så gott
Chatarina

ÅsaGåsa sa...

Blomster i trädgården kan man inte få för mycket av! ;) Vad fint du gjort med dina bellis.

Under en vind sa...

Inte tråkar du ut oss! Sååå fina bilder! Kram!

Systrarna dreamhome sa...

Blommor är underbart!!!! vi skall ner till Gbg och stor handla blommor inför invigningen på fredag.....skulle ju själv vilja plantera lite hemma i trädgården men men ...den tiden finns inte nu....blir lite avis när jag ser dina fina blommor, underbart!!
kram Anna

Elzie sa...

Man blir aldrig trött på blommor och de du köpt var så härliga. Speciellt Julrosen gillade jag. Mina blev avbitna av rådjuren i år också. När dom äntligen blommade som dom skulle!! (Har blivit flyttade lite för ofta tidigare).
Hoppas du har en bra dag.
Kram Elzie

Hemma på Landet sa...

Så fint du gör. Kramis

Flisan sa...

Blommor tråkar inte ut, blommor är vackert! :)

Nu längtar jag tills man får fixa ordentligt ute på altanen!

Ha en skön helg!

Kramar
Flisan.

Pia..... sa...

Hallo där..jag blir så imponerad av din layout den är så fin och vilka stora bilder..är du en sån där dataexpert måntro..som kan trixa med alla html och allt vad det heter nu:)...superfina bilder i övrigt ..ha en trevlig helg..PIA

Solkatter & dammråttor sa...

Nähädu...jag blir då inte uttråkad av blommor...vilka vackra bilder och fina arrangemang du visar.Här har ju inte våren kommit lika långt...så jag suuuuger åt mej av dina vårbilder=)
Ha en skön helg!
Kram/Gunn

Jenny sa...

Ljuvliga och inspirerande bilder!
Kram
Jenny