...och lite trädgård förstås!

söndag 5 augusti 2007

En sommardag i Lysekil

Oj, oj... idag har det varit segt!
Igår var vi iväg på middag hos en arbetskamrat. Klockan hann passera midnatt innan vi åkte hemåt, så det blev sent i säng...Märks att man börjar bli gammal... eller redan är det?? :) Hursomhelst så hade vi jättetrevligt ... eller som vi säger här: Gôrskôj!

Idag åkte vi o hälsade på mina föräldar i deras kolonistuga. Det är så fint där... ligger alldeles nära havet och stranden.Sen har jag bara slappat... la mig på altanen och somnade en stund i solen. Jätteskönt!

När vi var i Lysekil tidigare i veckan så hade vi så fint väder. Även ostindiefararen Götheborg var där på sin gästturné. Ett mycket vacker skapelse...Hoppas ni alla haft en skön och solig helg! Må så gott allihopa!
Kram...

6 kommentarer:

signe sa...

Ni verkar ha haft trevligt! Vilka härliga bilder du visar!..jag var på evenemang torsdag natt..kom hem 2.30 och la mig då..klev upp 6.40 för att gå och jobba...trött..zzz..men det gick!..hihi..

Grinden på glänt sa...

Jag gillar historia, hade varit intressant att se den ostindienfararen! Ja, tänk vad lite tyg kan förändra! Ska och köpa mer tyg idag, men det blir nog gardiner till sonens rum. Konstigt nog vill han inte ha skira vita gardiner som mig utan önskar sig nåt med sjörövare på. Konstigt eller?? ;) Han är 8...

Maria-Jag blommar sa...

Vilket härligt väder på er utflykt! Idag har solen kommit till Norrbotten, jippi!

Hannele sa...

Underbara bilder.

EVA AGNES sa...

Härliga skärgårdsbilder. Underbart blå sommarfärger.
Ang de 100 år som skiljer mor och moster så har jag ändrat på det nu.
Kramar Eva Agnes

Marie sa...

Underbara sommarbilder! Vad härligt det ser ut.

Kram Marie